Hybride events met Transmisión Livestreams: zo werkt het

Hybride events met Transmisión Livestreams: zo werkt het

Ons interactieve eventplatform Transmisión Livestreams is volledig responsive. Dat wil zeggen dat de lay-out van het platform zich aanpast aan de specificaties van het device waarop je het opent. Al vanaf de allereerste release is Transmisión geschikt voor mobiele devices, zoals tablets en smartphones. Nu voor de eventbranche het hybride tijdperk begonnen is, is dat belangrijker dan ooit!

Verbinding

Tijdens jouw hybride event zit een deel van het publiek thuis en verwelkom je een deel in de zaal. Vergelijk het met een tv-programma, met publiek in de studio en kijkers thuis. Tijdens honderden online events zijn we er via de interactie in ons platform in geslaagd deze kijkers in deelnemers te veranderen. Met dezelfde interactieve modules brengen we deze twee stromen binnen de doelgroep van jouw event nu bij elkaar.

Persoonlijke deelnamelink

Hierbij speelt de mobiele weergave van ons platform een belangrijke rol. De bezoekers in de zaal hebben behalve hun e-ticket namelijk ook een persoonlijke deelnamelink voor Transmisión Livestreams ontvangen. Als zij deze openen op hun telefoon, kunnen zij aangeven dat zij het platform zonder de stream willen gebruiken. Zo storen ze de andere bezoekers in de zaal niet, en trekken zij ook hun databundel niet leeg of het gastnetwerk van de locatie niet onderuit.

¡Muy rápido!
Transmisión Livestreams kenmerkt zich door een extreem lage latency. Dat wil zeggen dat het platform de stream razendsnel bij de deelnemers thuis bezorgt. De vertraging van hooguit een paar seconden is met name afhankelijk van de internetprovider van de deelnemers. Bij andere streamingdiensten kan deze latency oplopen tot wel 20 seconden, en dat zou de gelijktijdige interactie met online en fysiek aanwezige deelnemers nagenoeg onmogelijk maken.

 

Alle interactie beschikbaar

Via het platform is de deelnemerslijst, de chat en de Q&A sinds de laatste release via aparte tabbladen beschikbaar, inclusief de bijbehorende notificaties. Maar ook aan de overige interactieve mogelijkheden kunnen de bezoekers in de zaal meedoen. Wanneer je via het platform bijvoorbeeld een poll start, krijgen de deelnemers thuis en in de zaal deze tegelijkertijd te zien. De resultaten worden naar een output gestuurd, die door jouw AV-partner in de stream kan worden verwerkt, maar ook op schermen in de zaal kan worden getoond.

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl