search
Druk op ENTER om te zoeken

Tien ministeries werken, leren en beleven via Transmisión Livestreams

Themamaand INNOvember vandaag van start

Den Haag, 3 november 2020 – Vandaag begint voor duizenden rijksambtenaren de maand van de innovatie. Onder de titel INNOvember organiseert de Rijks Innovatie Community in samenwerking met 13 Rijksonderdelen (waaronder maar liefst tien ministeries en TNO) een grootschalig hybride event over technlogie en innovatie. Daarbij wordt een maand lang gebruik gemaakt van ónze technologie en innovatie.

Interactie en matchmaking

Voor zo'n 35 van de meer dan honderd sessies worden de interactieve mogelijkheden van ons platform Transmisión Livestreams ingezet. Om de deelnemers te helpen hun weg te vinden in het zeer uitvoerige programma, maar ook om de medewerkers in contact te brengen met collega's bij andere departementen en organisaties, wordt bovendien gebruik gemaakt van onze geavanceerde matchmaking tool Conector. Zo zorgen we voor verbinding tijdens - in de woorden van de organisatie - 'het eerste congres dat zich volledig kan aanpassen aan eventueel veranderende COVID19-regels'.

 

Over INNOvember

Van 3 tot en met 27 wordt het thema innovatie aan de hand van zes thema's belicht: drie interne innovatiethema's (innoveren met data, innoveren van de ambtenaar en innoveren van de dienstverlening) en drie maatschappelijke innovatiethema's (innoveren voor veiligheid en rechtvaardigheid, voor duurzaamheid en voor leefbaarheid en mobiliteit). Hoewel het een intern evenement betreft, zijn 28 sessies - waaronder de 'Kick-Off' - openbaar bij te wonen via de eveneens door ons ontwikkelde website INNOvember.nl.

 

Blijf op de hoogte Volg ons via
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.