search
Druk op ENTER om te zoeken

Intelligente online en hybride events: impact, interactie en engagement

Toen premier Rutte de intelligente lockdown afkondigde, verdwenen live evenementen in de ijskast. Protocollen bieden binnenkort wellicht weer beperkte ruimte aan kleinschalige, zakelijke bijeenkomsten, maar de branche verplaatst zich intussen muy rápido naar online. Maar hoe organiseer je een voor alle bezoekers relevant online event?

De belangrijkste uitdaging waar organisatoren van online events en hybride events voor staan, is passieve toeschouwers te veranderen in actieve deelnemers. Dit bereik je door inteligencia toe te voegen aan je webevent. Kunstmatige intelligentie, om precies te zijn. Met krachtige algoritmen breng je waardevolle verbindingen tot stand die resulteren in impact, interactie en engagement.

Matchmaking

Hier bij Invitado waren we net klaar om Conector, onze matchmaking-tool voor beurzen, congressen en events, in te zetten voor een eerste evenement, toen corona ons terugfloot. Conector doet relevante persoonlijke aanbevelingen en verbindt zo bezoekers met andere bezoekers, met exposanten, met content en met sessies. En dat kunnen met deze online solucion natuurlijk ook heel goed online sessies zijn.

Persoonlijk profiel

De sleutel voor onze krachtige matchmaking-tool is het persoonlijke profiel dat elke bezoeker al bij zijn aanmelding aan de hand van een beperkt aantal vragen opbouwt. De algoritmen verbinden de individuele voorkeuren met de kenmerken van alle denkbare onderdelen van een online event. Dat resulteert in aanbevelingen: een persoonlijke selectie uit het enorme aanbod. En juist met deze persoonlijke benadering komen online en hybride events tot leven. Bovendien zal een fysieke bezoek aan en het netwerken tijdens een hybride (deels live gehouden) event doelgerichter en dus beduidend effectiever zijn, en dat is met alle Covid-19-beperkingen natuurlijk een groot pluspunt.

Event platform

Conector Matchmaking faciliteert deze verbindingen vervolgens ook. Contact leggen, (video)chatten, afspraken maken, aanmelden voor breakouts, uitnodigingen ontvangen voor relevante roundtable-sessies, streams en interactie: alles vindt plaats binnen de veilige omgeving van één online event platform: Transmisión Livestreams.

Net als Conector maakt Transmisión deel uit van ons geavanceerde registratiesysteem. Op deze online eventlocatie ervaren bezoekers, sprekers en exposanten een dag die qua impact en beleving niet onder hoeft te doen voor een live event. We doen er zelfs nog een schepje bovenop: Nooit eerder hadden organisatoren zo'n helder inzicht in de talloze conexiones die via hun event tot stand worden gebracht!

Meer weten over Conector Matchmaking, TransmisiĆ³n Livestreams of van gedachten wisselen over de realisatie van jouw online of hybride event?

Neem even contact met ons op!
+31 (0)88 99 87 444 info@invitado.nl
Blijf op de hoogte Volg ons via
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.