search
Druk op ENTER om te zoeken

Gratis toegangskaarten voor veiling theaterinterieur

Het Rotterdamse Theater Zuidplein gaat verhuizen. Unieke producten die jarenlang dienst deden in het oude teatro worden via een Materialenmarktplaats te koop aangeboden. Maar de meest bijzondere items worden op donderdag maart tijdens een speciale afscheidsavond geveild. Wij verzorgen de registratie voor deze Gouden Verhuisveiling.

Via de registratiepagina van de Gemeente Rotterdam kunnen belangstellenden hun gratis kaarten voor deze veiling aanvragen. Voorafgaand aan de avond kunnen de bezoekers de te koop aangeboden materialen bekijken.

In het gloednieuwe pand, dat met ingang van het theaterseizoen 2020-2021 in gebruik zal worden genomen, zal ook een filiaal van de openbare bibliotheek worden gevestigd. De Gouden Verhuisveiling en de Materialenmarktplaats sluiten nauw aan bij het initiatief Rotterdam Circulair, waarmee de stad een bijdrage aan duurzaamheid wil leveren door te verminderen, te hergebruiken en te recylen.

Blijf op de hoogte Volg ons via
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.