Toegang tot de Rotterdamse onderwereld? Wij regelen het!

Toegang tot de Rotterdamse onderwereld? Wij regelen het!

November: Maand van de Onderwereld
 

November is in Rotterdam de Maand van de Onderwereld. Anders dan de naam doet vermoeden, is deze door de gemeente Rotterdam georganiseerde themamaand geen eerbetoon aan duistere, louche of zelfs criminele Rotterdammers. De stad gaat in november namelijk letterlijk de diepte in en maakt bijzondere ondergrondse locaties toegankelijk voor het publiek. Via ons registratiesysteem kunnen de belangstellenden zich aanmelden voor een van de meer dan 25 programmaonderdelen.

 
Ondergronds

Lezingen, tentoonstellingen, maar ook rondleidingen door de Maastunnel en bezoekjes aan bunkers, atoomschuilkelders en de bascules van de Koninginnebrug en de Erasmusbrug: tijdens de Maand van de Onderwereld is er ondergronds heel veel te doen in de Maasstad. Voor alle onderdelen kunnen de belangstellenden terecht op de speciale registratiewebsite van de gemeente, die net als het systeem erachter door onze specialisten werd ontwikkeld.


Goed op de rails

Ook de registratie voor het afsluitende NEN Transportleidingen-congres, op 28 november in de Rotterdamse Doelen, is in onze handen. We zijn inmiddels in heel Europa actief, maar werken altijd weer graag voor onze eigen mooie stad. Omdat we onze samenwerking met de gemeente Rotterdam inmiddels goed op de rails hebben, was het inrichten van de online registratie via het domein van de gemeente geen enkel probleem: alle programmaonderdelen en dagdelen werden door ons standaard voorzien van een capaciteitscontrole, want ook onder de grond geldt dat vol nogal altijd vol is.

Wil jij de toegang tot jouw event ook tot in de perfectie geregeld hebben? Onze registratiespecialisten helpen je graag verder!

+31 (0)88 99 87 444

info@invitado.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons via

Of bel ons op +31 (0) 88 99 87 444, mailen kan ook naar info@invitado.nl